> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Луис Енрике е разочарован от играчите на Испания


0
0
60

Луис Енрике остана разочарован от 1:1 с Полша на Евро 2020. Селекционерът на Испания призна, че е очаквал значително по-добро представяне от играчите си, но реално игровото превъзходство липсваше. Освен това не скри разочарованието си от пропуснатата дузпа от Жерар Морено (58), която можеше да донесе трите точки на неговия тим.

“В момента желанието ми е да изгледам отново мача и да го анализирам в дълбочина, тъй като в момента емоциите надделяват. Може би бяхме по-добри, но не достатъчно. Полша ми хареса. Те нямаха много положения, но ни наказаха чрез Левандовски. Опитахме да измъкнем победата, показахме желание, но за съжаление пропуснахме и дузпа в ключов момент. Надявах се да имаме по-голямо превъзходство и да създадем повече положения. Понякога резултатът лъже, особено, когато не е позитивен. Затова за всеки треньор е много важно да анализира внимателно всеки мач”, заяви Енрике.

“Алваро Мората направи много хубави неща, както и в първия мач. Отбеляза гол и може да се каже, че ролята на нападател му отива. Жалко, че не успя да направи повече. Съперникът ни постави в трудна ситуация, от която не успяхме да излезем. В последния мач ще играем за победа, без съмнение. Равенството не ни устройва и ще търсим победата. Моята работа като треньор е да върна увереността на играчите и да им вдъхна позитивно настроение. Имаме четири дни да се подготвим и трябва да донесем радост на феновете ни, които го заслужават. В противен случай ще отпаднем”, допълни специалистът.

“Още един мач, който ни се изплъзна. Остава ни един финал, за да стигнем до елиминациите. Не знам какво още да кажа, защото какво и да кажа, после…Не знам какво да кажа. Мачът ни се изплъзна, имахме възможности да го спечелим. Както винаги, имаме надежди. Ако ли не, щяхме да сме прецакани. Сега да мислим за Словакия. Моят гол? Завършихме наравно, това е важното. Все ми е едно дали бележа, или не. Това, което искам, е да побеждаваме”, каза Мората. Това всъщност беше второ поредно равенство за Ла Фурия. Тимът трябва да търси задължителни 3 точки срещу Словакия, защото е изправен пред отпадане от Евро 2020.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments