> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дучето брани ЦСКА от скеча на Рачков


56 0

Димитър Ангелов взе отношение относно скеча в “Забраненото шоу на Рачков”, в който се подиграха с химна на ЦСКА “Сърца червени, сърца милиони“. Впоследствие шоуменът Димитър Рачков излъчи специално видео, в което заяви, че съжалява. Той гостува в музея на ЦСКА.

А а самия скче водещият зададе въпрос на Ники Кънчев и Джони Велинов относно химна на ЦСКА, в който се пее следното: “Сърца червени, сърца…” А) милиони; Бе) в масло; Це) с байпаси; Де) с тирета”. Славният вратар посочи отговор “А”, но водещият обяви, че това е грешен отговор, а верният е “с тирета”. След това на Ники и Джони беше обяснено, че “двата ЦСКА са известни като Тирето и Числото”.

Ако бях на тяхното място, реакцията щеше да бъде еднозначна и на момента! Щях да кажа да не се занимават с любовта на хората, ако искат да са добре физически и духовно. Въобще нямаше да чакам! Нищо забавно няма, когато се гавриш с чувствата на хората. Хората не са отишли заради “число” или “тире” – те са отишли само, защото обичат ЦСКА. И много моля да не бъркат – всеки фен на ЦСКА нито е “тире”, нито е “точка”, нито е “запетая”. Той е фен на ЦСКА! Да си правят скечове с други работи”, заяви пред 7/8 тв Дучето.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading