> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джиджи Донарума се сбогува с Милан


0
0
48

Вратарят на Италия Джанлуиджи Донарума използва социалните мрежи, за да се сбогува с привържениците на бившия си отбор Милан. Футболист №1 на Евро 2020 напуска гранда след 8-годишен престой, като вероятно тези дни ще подпише с френския ПСЖ.

“Някои избори са трудни, но това е част от развитието на мъжа. Дойдох в Милан, когато бях пораснало момче. Осем години носих с гордост тази фланелка. Ние воювахме, страдахме, побеждавахме, плакахме, радвахме се заедно със съотборниците ми, треньорите и всички, които са част от клуба с нашите фенове, неразделна част от нашето семейство в продължение на много години. Постигнах и отлични неща с фланелката на “росонерите”, като дебютът ми в Серия А на 16 години. Проведох тук отлично време, което никога няма да забравя.

Сега дойде време да се сбогуваме. Направих избор, който наистина не беше лесен и в един пост не мога да го обясня, тъй като най-дълбоките чувства се предават трудно с думи. Това, което мога да кажа, е, че промените понякога са правилни, защото трябва да се изправиш пред различни предизвикателства, за да растеш и да се подобряваш. Всички “росонери”, които срещнах от първия до последния ден, завинаги ще останат в сърцето ми като важна, наистина основна част от жизнения път, който ме направи това, което съм. Пожелавам на Милан всички възможни успехи и го правя с цялото си сърце. Привързан съм към тези цветове и това е усещането, което разстоянието и времето не могат да изтрият“, написа Донарума. Във френския клуб стражът ще заработва по 12 млн. евро годишно.

Снимка: Туитър

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x