> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Диема спорт става 12 лв.


0
0
571

“Диема екстра” ще има нов спортен канал от 1 юли, съобщи “Нова броудкастинг груп”. С въвеждането му цената на пакета ще се увеличи с 3 лева.
“Операторите са уведомени за препоръчителна максимална крайна цена от 11,99 лева от 1 юли 2021 г.”, заявиха от компанията пред “Дневник”. В последните години тя неизменно вдигаше таксата на “Диема екстра”, но с по 1 лев.

Диема спорт 3″ ще излъчва мачовете от Първа и Втора Бундеслига и от френската Лига 1, които до този сезон бяха съответно в “Евроспорт” и каналите на “Би Ти Ви медиа груп”. В ефира на новия канал ще влязат и състезания от Формула 1.
“В световен план се наблюдава постоянен ръст на ценовите нива за придобиване на качествено спортно съдържание, което налага промяна в ценообразуването при предоставянето на услугата и у нас. Традиционното увеличение на разходите за придобиването на права, като например предаването на мачовете от Висшата лига на Англия, чийто домакин за България почти петнадесет години са нашите телевизионни канали, както и добавянето на нови първенства води до необходимостта да повишим цената на програмите от пакет “Диема екстра”, казват от “Нова броудкастинг груп”.

“Придобиването на правата за мачовете от най-високото стъпало в германския клубен футбол и най-висшата дивизия във френския футбол постави необходимостта да създадем още един спортен канал”, заяви главният изпълнителен директор на компанията Николай Андреев.

Наскоро той каза пред “Капитал”, че “спортното съдържание ще бъде един от ключовите елементи в бъдещето на традиционните телевизии и посока, в която ще продължим да се развиваме”.
Ключово съдържание в пакета “Диема екстра” от години са мачовете от българския футбол и от Висшата лига. Миналата година изпълнителният комитет на БФС гласува правата на Първа лига да останат в “Нова броудкастинг груп” до 2026 г. Това лято “Нова броудкастинг груп” ще излъчи европейското по футбол съвместно с БНТ. Спортните канали представят още Формула 1 и НБА.

“През изминалите шест години от представянето на българския пазар пакетът “Диема екстра” се наложи и доказа като един висококачествен продукт, изграден върху най-популярните спортни първенства”, посочват от “Нова броудкастинг груп” и добавят, че ще продължават да обогатяват съдържанието в програмата.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments