> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Диана Ди Мео – изтекоха еротични материали на съдийката


0
0
624

Бяха разкрити нецензурните снимки и видеоклипове на Диана Ди Мео, футболен съдия в италианското първенство. Нещастната реферка реално получи шока на живота си. Група хакери, които получиха достъп до телефона ѝ, споделиха личните материали. 22-годишната жена каза, че неприличните ѝ видеа са били споделяни в WhatsApp и Телеграм.


Диана Ди Мео, която освен футболна съдийка е и студентка по право, от една страна е рефер, а от друга работи като адвокат в частен офис. Това, което се случи с Диана Ди Мео, остави устата им отворени. Група неприлични изображения изтекоха в мобилния телефон на младата жена, споделен онлайн.


Красивият рефер, заяви, че е изпаднала в депресия и започнала да се лекува, когато нейните клипове изтекоха, и настоя този инцидент да бъде разрешен възможно най-скоро и всичките ѝ снимки да бъдат изтрити от интернет.


Обръщайки се към италианското вътрешно министерство, Диана Ди Мео каза: „Искам помощ от министерството. Засега не знам какво да правя. Има хиляди хора, които ме подкрепят. Благодаря на всички. Кой направи тези събития, искам всички те да бъдат идентифицирани и наказани.”


Дияна Ди Мео, чиито снимки и видеоклипове изтекоха в пресата, подаде наказателна жалба в полицията, заявявайки, че нейните лични изображения са изтекли неволно и че нейната поверителност е била нарушена, и каза: „Бях затворена вкъщи. Плачех и повръщам от два дни.”
Полицията, която започна издирвателна акция по жалба на италианския рефер, за кратко време залови хакерската група и групата беше осъдена на 6 години затвор.


Жената разказа за преживяванията си на своите близо 100 000 последователи в профила си в Instagram. Красивата реферка пусна триминутно видео и благодари на тези, които изпратиха съобщение за подкрепа: „Това са лични клипове, откраднати от мен. Това е ситуация, която не искам никой да изживее, опитвам се да се съпротивлявам. Тя каза, че тези, които крадат тези клипове, трябва да бъдат докладвани.


Италианката смело каза на последователите си, че се надява и други да последват примера ѝ, така че жертвите на същото престъпление да намерят „глас“, с който да говорят, каза: „Днес аз съм жертвата, утре може би някой, който гледа моите видеоклипове и снимки.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x