> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Десподов вече се кланя на Лудогорец (видео)


21 0

Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си на победа от титлата”, заяви Кирил Десподов в интервю за клубния канал. “Сезонът не бе много труден. Но имаше един момент, в който конкурентите се доближиха до нас на шест точки. Дойде мачът с ЦСКА в Разград, който спечелихме и се утвърдихме на върха със сериозна преднина”.

Ето как Десподов видя представянето си в Лудогорец. “Не съм в топформа. Не съм дал това, което мога на Лудогорец. Имам по-големи възможности. Хората в клуба го знаят. Ако трябва да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4. Още с идването в Лудогорец си поставих за цел да станем шампиони и да играем добре в евротурнирите. Головете ми липсват, но компенсирам с асистенциите”.

Десподов сравни Лудогорец с последните си два чуждестранни клуба – Каляри и Щурм.
Базата и условията за развитие в Лудогорец са неверояти. Клубът ти дава всичко, за да се развиваш като професионален футболист. Лудогорец е на високо ниво и в Европа. Може спокойно да се конкурира с клубове от водещите първенства”.

С добри думи за “орлите” се отличи и легендата на клуба Козмин Моци.
“Следя Лудогорец II. Срещу Септември бе вторият ми мач за този отбор през сезона
. С талантите от Лудогорец II първият отбор има бъдеще. Не случайно две момчета от школата като Доминик Янков и Иван Йорданов вече са част от мъжкия тим”, обяви румънският защитник пред официалния сайт на разградчани.

Според него отличната работа в детско-юношеската школа на Лудогорец дава резултат.
“Лудогорец II е съставен само от млади момчета, а се намира в челото на класирането на Втора лига. Тези играчи имат качества да се конкурират дори с отборите от първа лига. Лудогорец II в нито един мач не бе надигран от противниците си”, допълни Моци.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading