> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА жали санкцията от два мача без публика


0
0
762

От ЦСКА ще жали санкцията от два мача без публика, наложена от БФС. От “Армията” не приемат решенията на Дисципа, който ги глоби и с 15 300 лв.
“Наказанията за ексцесии трябва да са сурови, но не разбираме докога различните отбори ще бъдат третирани различно. Не разбираме защо докладите на делегата и съдиите с описани инциденти не се качват, за сметка на докладите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се говори за “осигурени нормални условия за провеждане на футболната среща”.

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са последствията за въпросните лица? Как се очаква да се запознаем със случилото се? В жалбата си ще изискаме да получим цялата налична информация, за да се запознаем с казуса в детайл.
Нима е случайност, че в момент, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово наказани да се хвърлим във войната без нашата армия? През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието – както намерят за удобно, за когото намерят за удобно.
Нищо не е решено. С вас, “армейци”, ще се борим докрай. Всички действия на кръгове около БФС само ни карат да вярваме още по-силно, че се страхуват от нас”, написаха от “Армията”.

Лидерът на “червената” агитка Иван Велчев-Кюстендилеца пожела Лудогорец да изчезне. Поводът е, че от Разград се оплакаха, че публиката на ЦСКА е правила зулуми на мача, който беше спиран на два пъти.
“Върхът на наглостта е достигнат. Първото и най-важно условие футболът ни да се възроди е това измислено отборче, синоним на хванати съдии и корупция да изчезне от футболната ни карта”, написа във фейсбук Велчев.

“В България сме свикнали да се вземат мерки, когато стане непоправимото и обикновено дискусията замлъква седмица след всеки фатален инцидент. Трябват крути мерки срещу футболните хулигани, които с действията си създават предпоставки за трагедии, които ще се помнят с години. И всички мълчаливи свидетели ще бъдат виновни. Не приемаме агресията и рискуването на човешки живот в името на победата в една среща, без значение какъв е залогът. Човешкият живот е най-висшата ценност и ние трябва да го пазим.
Футболен мач не може да има при наличието на огромно количество бомбички, предварително вкарани на стадиона. Недоумяваме как някой е допуснал монтирането на пиротехнически средства по оградите пред секторите, при положение, че това е абсолютно забранено от БФС. Недоумяваме как се позволява безпроблемното хвърляне на камъни, които пряко застрашиха здравето на Кирил Десподов. Наскоро пак на същия стадион нашият лекар Валентин Великов и футболистът Илкер Будинов бяха наранени, но това бързо и услужливо се забрави. Да не говорим за неуважителното отношение към полицията и агресията срещу униформените. Това вече показва, че се преминава тънката червена линия между реда и анархията. И в големите първенства има мега скандали между отборите, но правилата за сигурност се спазват стриктно”, обявиха от Лудогорец.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx