> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА продължи войната с Домусчиев и Лудогорец


0
0
529

ЦСКА продължи войната срещу Лудогорец и Кирил Домусчиев, която беше в разгара си миналата седмица. От “Армията” обвиниха шампионите, че са виновни за цялата бъркотия в българския футбол. А заради целите си, са занулили националния отбор на България. Паралелно “червените” защитиха ръководството на Съдийската комисия и не пропуснаха да се заядат с Лудогорец и по тази тема, “подсказвайки” им да сложат за председател спортно-техническия директор на разградчани Георги Караманджуков. Вероятно от ЦСКА визират, че именно Караманджуков оказва непрестанно влияние върху реферите.

Ето новото съoбщение на ЦСКА:
“Армейци
,

задкулисният натиск по назначаването на рефери за мачовете на ЦСКА продължава. Затова и ситуацията вече ни задължава като клуб да информираме милионната червена армия по всички действия на хегемоните на футбола. Налага се да го правим срещу манипулациите от първия, втория, третия сайт на Шефа и неговите превъзбудени беквокали, замърсяващи с фалшивите си гласове медиите в страната от години.

В тази връзка стана ясно – пишман управленци от т.нар. Изпълком на БФС продължават да притискат съдийската комисия. Естествено, въпросните лица, участващи в експеримента с най-дългата оставка като ръководен орган в световния футбол, не изневеряват на същността си и го правят колкото подмолно, толкова и гадно. А реферите просто не си и помислят да се оплачат, защото ако го сторят ще попаднат като своя председател под кръстосания огън на сайтовете на Шефа.

Какъв вече е големият проблем? Оказвало се, че към настоящия момент всеки читав рефер бил свързан с ЦСКА, защото … познавал Бай Добри домакина и масажиста Христо Запрянов – Доцента. И вследствие на това можел да получи наряд на „Армията“ само ако бъде „имунизиран“ от върхушката в Изпълкома. Но, неуважавани господа, как да ви обясним, че няма как реферите да не знаят въпросните двама цесекари, които са от 100 години в нашия клуб и съответно във футбола. Това са разпознаваеми фигури, а не например вашата пършива орлица, която отдавна не сме виждали.

В тази връзка пак ви предлагаме – сложете за бос на съдиите – доказалия се подмолен деец на конспирацията Георги Караманджуков. Направете го в името на вашето тотално успокоение, въпреки че 16-те подарени реферски точки от преди паузата вече ви свършиха работа и би трябвало да сте намерили покой.

Странно е наистина, защо сте толкова изнервени? Нали сами признавате, че турнирът за Купата, където има директна елиминация, не бил вашият турнир. Е, как да бъде като в него /не/пенсионирани рефери не раздават бонуси, както го правят по дългото трасе на шампионата. Или може би искате и тук да вкарате порока на измамата?

Въпросът е риторичен, разбира се. И хайде, не ни напомняйте постоянно, че сте от „дълбоката провинция“. Не е нужно, повярвайте! При вашите номера от селски вечеринки няма как да си помислим друго. Вие сте именно това, което правите, неуважавани господа. И не се самозаблуждавайте, че сте това, което пише за вас в първия, втория, третия сайт на Шефа.

Но по темата има и добра новина. Хубаво е, че тези дето ви дадоха телевизия, бързо си я взеха обратно. В противен случай, днес от екрана вероятно щяха да четат присъди като тези от Народния съд навремето.

В заключение призоваваме – оставете реферите на мира и не се плашете от извънреден конгрес на БФС. Не ни пробутвайте вашите хапчета, лекувайте себе си и ако Сатаната ви разреши не опорочавайте поне турнира за Купата. И на това само ще сме благодарни, имайки предвид с кого си имаме работа. Все пак вие, силните на деня в Изпълкома, постигнахте непостижимото като заради измислената си „националната кауза“ пожертвахте националния отбор на България.

А какво остава за нас простосмъртните?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments