> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефове на ЦСКА в инициатива с военните


0
0
303

Представители на ръководството на ЦСКА се включиха в инициатива в с. Црънча, общ. Пазарджик, организирана от командира на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) генерал-майор Явор Матеев. Тя имаше за цел да задълбочи сътрудничеството с местния ФК Бенковски, жителите и спортната общественост на китното родопско селце, където се намира и обновената неотдавна учебно-тренировъчна база на Специалните сили на Българската армия.

Изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов и финансовият директор на ЦСКА Трифон Попов се срещнаха с футболистите, ръководството на местния ФК Бенковски и със свои верни привърженици от региона, като дариха на „войводите“ от Црънча оригинална топка от мача на армейците с Рома в Лига Европа и книгата „70 години ЦСКА: Фотосвидетелства за един световен клубен феномен“ като символичен жест на подкрепа и морален стимул за развитието на футбола в района.

От своя страна, в знак на признателност към ползотворното сътрудничеството с местната власт и по повод 6 май – Деня на храбростта и празник както на Българската армия, така и на с. Црънча, генерал-майор Матеев връчи на кмета Ангел Руков плакет на СКСО и почетна грамота.
С благородната инициатива на ЦСКА се затвърждава и укрепва дългогодишното сътрудничество на футболния клуб със Специалните сили на Българската армия – доказателство за принадлежността им към голямото и задружно армейско семейство.

Днес в Батак, в рамките на своята военно-патриотична ангажираност, СКСО продължи участието си с представителни роти в тържествените прояви по повод 145-та годишнина от Априлската епопея, от 20.45 часа ще се проведе и тържествена проверка-заря.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments