> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА натиска властта да пусне повече публика за финала за купата


0
0
276

Ръководството на ЦСКА натиска властта, която да пусне повече публика за финала за купата. Мачът с Арда е в сряда на Националния стадион, а желанието на “червените” е арената да бъде запълнена на 40%. На този етап са разрешени само 10% – по 1000 души в четирите сектора. Поради тази причина от тима на Гриша Ганчев излязоха с позиция относно ситуацията. “Червените” изразиха своето притеснение в липсата на нова позиция от страна на отговорните институции, от които зависи евентуалното допускане на повече фенове на трибуните.

Ето какво написаха „червените“:

Армейци,
Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление към момента, понеделник 11,07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика”, съобщиха от Борисовата градина.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments