> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА увеличава Борисовата градина с 40 дка


0
0
917

ЦСКА подаде изготвена експертна оценка на дървесната растителност към проекта за реконструкция на стадион “Българска армия”, която трябва да бъде разгледана в постоянната Комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет.
В специално изявление от “червения” клуб определиха разглеждането и одобрението на проекта като една от най-важните крачки по пътя към получаване на разрешението за строеж за реконструкция на стадиона.
От клуба отново увериха, че рекоструираното съоръжение ще попада изцяло в чашката на съществуващия стадион, а след приключване на ремонта ще бъдат засадени над 300 нови дървета.
По-рано днес стана ясно, че процесите се бавят заради жалби срещу Гриша Ганчев и хората му.

“Предстои ни една от най-важните стъпки за реконструкцията на стадиона ни! Подадохме изготвената експертна оценка на дървесната растителност към проекта, която предстои да бъде разгледана в постоянната „Комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори“ към Столичния общински съвет.

Одобрението на проекта от Общинския съвет е една от най-важните крачки по пътя към получаване на разрешението за строеж за реконструкцията на стадиона и благоустрояването на околното пространство. Абсолютно уверени сме, че свършената работа и намеренията ни да облагородим цялостно парковата среда около нашия дом, ще бъдат приети без забележки от членовете на комисията към СОС. Ето какви са плановете ни да превърнем Борисовата градина в още по-приятно място, а на мястото на сегашното рушащо се съоръжение и прилежащи площи да изградим модерен стадион с прекрасна паркова среда.

1) Ще намалим стъпката на стадиона с около 3800 кв. м, като реконструираното съоръжение попада изцяло в чашката на съществуващия стадион;

2) Ще върнем на парка близо 50% от прилежащите площи на стадиона за свободно ползване в Борисовата градина. По-конкретно: паркът ще се увеличи с 23 декара зелени площи и 17 декара алейна мрежа и зони за отдих. Съществуващата ограда ще бъде премахната, а на мястото на сегашния сграден фонд и терени ще изградим красива и богата на зеленина паркова среда.

3) Ще засадим нови над 300 дървета около реконструирания стадион.

Водени от искреното си желание да изградим модерен стадион и да облагородим парк Борисова градина, вярваме, че настъпи моментът всички тези позитиви да бъдат подкрепени и приети от членовете на Столичния общински съвет, което да доведе до получаване на разрешително за строеж на така мечтаната от хиляди българи реконструкция на ст. „Българска армия”, се казва в изявлението на ЦСКА.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx