> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стадионът на ЦСКА ще е за 16 000 зрители


0
0
306

Идейният проект за реконструкцията на стадион Българска армия бе представен официално на пресконференция. Представители на проектантската компания ИПА и изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов дадоха подробности за начина, по който ще изглежда обновеният дом на “армейския” клуб. Капацитетът на стадиона се планира да бъде за 16 000 зрители.

“Целта ни беше да осигурим максимален капацитет. Спазваме всички изисквания на УЕФА. Трибуните са проектирани така, че да има изходи за всеки сектор. Няма да има пътеки. Този подход предоставя по-бързо пълнене на стадиона и евакуация за 8 минути. При проектирането на фасадата целта е да се хареса на всички посетители на парка”, обяви архитект Хаджиев.

“Днес е специален ден за ЦСКА. Днес феновете на клуба и широката общественост ще имат възможността да се запознаят с проекта на новия стадион. Щастлив съм, че съм тук с хората, които месеци наред работят по този проект”, заяви Филипов.

“Предвидена е смесена конструкция – по-голяма част от сглобяеми елементи. По-голяма част от елементите ще бъдат произведени в заводски условия. Това ще редуцира шумовото замърсяване в парка. Сектор “А” ще бъде монолитна конструкция. Всички останали сектори ще бъдат от сглобяеми елементи.
Всички сектори ще бъдат покрити с метална козирка. Тя ще бъде покрита по два начина. Интегрирахме последно поколение системи и технологии, които надхвърлят регулациите за четвърта категория на УЕФА. Един от важните елементи е зеленият килим. Обърнахме сериозно внимание на това, защото искаме винаги да е в перфектно състояние. Предвидено е подгряване на цялата площ, което да осигури целогодишното използване на терена. Ще бъде монтирано съвременно LED осветление”, добави Ангел Христов. Той представлява проектантската компания.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx