> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА показва проекта за новия стадион днес


0
0
93

ЦСКА и международният оператор “SPORTFIVE” са постигнали споразумение за изграждане и управление на новия клубен стадион, съобщиха от клуба. Събитието ще бъде официално обявено по време на пресконференция, която ще се състои на стадион “Българска армия” днес от 14.00 часа. От съобщението става ясно, че архитектурният конкурс вече е минал.

Двете страни ще представят резултатите до момента, резултат от детайлни проучвания и анализи, свързани с възможностите за изграждане и управление на бъдещото съоръжение, както и представяне на предстоящите дейности и срокове, съпътстващи процесите по проектирането, изграждане и управление на бъдещия стадион, се казва още в съобщението на клуба ЦСКА.

Споразумението между ЦСКА и Министерството на младежта и спорта беше подписано преди близо месец на среща, в която “армейците” бяха представлявани от един от собствениците Данаил Ганчев и изпълнителния директор Филип Филипов. Тогава Ганчев заяви, че се надява на първа копка през 2023 година, а до края на календарната година цялата документация по проекта да бъде завършена.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx