> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъките за волейболния ЦСКА свършиха, Сашо Попов намери спонсор


0
0
427

Мъките за волейболния ЦСКА свършиха. Президентът на клуба Сашо Попов, който е и старши трееньор, намери спонсор. Това е фирма “Сънотех”, която освен финансово, ще подпомага клуба и с мениджмънт и управление. Приоритет ще е изграждане на нова зала, работа с детско-юношеската школа и връщане на ЦСКА на върха в България.

“Чакането свърши, търпението си заслужаваше. Дойде времето да обявим стратегически партньор в ЦСКА. Това е фирма “Сънотех” със собственик и управител Калоян Величков, с чиято подкрепа ще започнем възраждането на нашия клуб”, обяви на пресконференция Попов.

“Обединили сме се върху някои базисни неща – фирма “Сънотех” е голяма, международна, прозрачна и пълна с ентусиазъм. Смятам, че същите качества предразполага нашият клуб. Ние бяхме големи, сме големи, най-големите международни успехи във всички видове спорт са свързани с ЦСКА. Прозрачни сме, през толкова много години на трудности, винаги честно и откровено сме споделяли настоящето и бъдещето на ЦСКА, а за ентусиазъм да не говорим. Надявам се, че сме намерили дългосрочен партньор, с който мечтата на всички фенове да се реализира колкото може по-бързо”, допълни зетят на футболната легенда Паро Никодимов.

“Обединени сме в няколко аспекта от бъдещата ни работа. Започваме да работим по два фундамента в спортната работа в един клуб, по начина, по който трябва да се направят нещата. Обединени сме да започнем да мислим сериозно за материалната база и още по-сериозно за детско-юношеската школа. Когато сме на път да оправим тези два много важни компонента, ще дойде време и за бъдещите успехи на представителните ни тимове, мъже и жени. Гарантирам ви, че съвсем скоро, много по-бързо отколкото на наши съперници през годините е коствало, да се върнем там, където всички очакваме да бъдем”, каза още Попов, който по-рано тази година спечели шампионската титла на България с тима на Хебър и получи предложение от пазарджишкия клуб за постоянен договор, но в крайна сметка остана в ЦСКА, с което спаси тима от изчезване.

За нас това е чест и кауза, това е най-големият клуб в България. Още по-голямо удоволствие за нас е да помогнем точно на отбора на Сашо Попов, тъй като вие всички знаете през какви перипетии е минал и каква огромна личностна жертва е дал в последните 20+ години. В момента договорът ни е за една година, като това е само началото. Нашите очаквания са за доста дългогодишно партньорство. Не става дума само за финансово подпомагане, а и в доста други аспекти – изграждане и подпомагане в мениджмънт частта, реорганизация на структура на управление, както и се надяваме да допринесем, така че ЦСКА да има още доста други партньори”, коментира Калоян Величков.

Една от основните цели на новото партньорство ще е построяването на нов спортен комплекс на мястото на зала “Васил Симов”, който да може да приюти всички формации от школата на клуба, както и представителните отбори. Проблем за реализирането на този проект е неясният статут на комплекс “Червено знаме”, но Попов обяви, че клубът ще започне сондажи по темата, а Величков изрази надежда до три години на мястото да бъде изградена нова зала.

Ако се окаже невъзможно да се строи на 4-ти километър, то ще бъде потърсена друга локация за новия дом на ЦСКА, а междувременно клубът ще започне спешен ремонт на зала “Васил Симов” по най-наложителните точки.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments