> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Играчите на ЦСКА вече не слушат Саша Илич


2
0
1408

Саша Илич говори след успеха на ЦСКА с 2:1 над Пирин в първенството. Сърбинът е разочарован от представянето на своите футболисти, въпреки спечелените три точки. Става въпрос за неподчинение и бавна игра. А в понеделник тимът му има мач с Лудогорец в Разград.

“Най-важното е, че спечелихме три точки. Ако трябва да говорим за играта, това беше един от доста слабите мачове на ЦСКА, според мен. Предполагам, че влияние оказа донякъде и загубата от Левски. Съгласен съм, че имахме няколко футболисти, които бяха с националните си отбори, но това не може да служи за оправдание за слабата ни игра. Изобщо не можем да говорим за подценяване, спечелихме трите точки благодарение на късмета. Това, което ме притеснява малко повече, е недисциплинираността на моите футболисти, но важното е, че спечелихме.

Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да поправим тези неща и мисля, че ще изглеждаме по-добре в Разград. Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план през първия половин час, но не стояхме добре в дефанзивен план – това наложи да се върнем към старата постройка. Отново казвам – изобщо не трябва да повтаряме това, което показахме, за да постигнем целите си. Жираир Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, може да се надиграва един на един. Останалите, които привлякохме наскоро, със сигурност ще получат скоро своя шанс”, заяви Саша Илич.

Снимка: ЦСКА

2
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx