> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА няма да прави многомилионна селекция


0
0
346

В ЦСКА няма да се изсипват милиони за селекция при новите собственици от фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“, които взеха безвъзмездно акциите след оттеглянето на семейство Ганчеви.

Двамата изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват позициите си в клуба и ще си поделят отговорностите – Филипов ще отговаря за спортно-техническата част, а Орманджиев за административните дела.

“Заедно със Стоян ще продължим да работим като изпълнителни директори. За спортно-техническата част ще има малко промени. Ще вкараме някои неща ще ги подредим. Първо искаме ЦСКА да има своята футболна философия. Отборът да има изявен стил на игра – атакуващ, доминиращ футбол. Това ще бъде изискване от клуба от треньора на отбора“, заяви Филипов.

“По отношение на селекцията ще работим по-плавно и по-последователно. Ще има визия и стратегия в селекцията. Някои очакват, че новите собственици ще изсипят милиони, не няма да е така. Старши треньорът на отбора ще има голяма роля в селекцията и ще бъде осигурена атмосфера на работа, за да може той да работи спокойно. Ще имаме скаутско звено, което ще филтрира и набелязва необходимите футболисти на отбора“, добави Филип Филипов.

Той е категоричен, че ще бъде затегната дисциплината в отбора и ще се завишат изисванията към футболистите.

“В ЦСКА трябва да има ред и дисциплина, само така може да постигнем успехи. Изискванията ще важат за всички в отбора”, каза Филипов.

Стоян Орманджиев разкри, че на всички играчи с изтичащи договори са предложени нови такива, но при променени условия. Със сигурност в клуба остава вратарят Густаво Бусато, който е чужденецът с най-много мачове в клуба.

“Бусато не се интересува от финансовата страна, той иска да остане и да стане шампион с ЦСКА. Дори се просълзи, когато говорихме за новия договор”, каза Орманджиев.

Старши треньорът Стамен Белчев, който днес празнува рожден ден, може да запази поста си, ако изпълни целта класиране в Лига Европа, обявиха още от клуба.

От ЦСКА увериха, че няма да има проблем с построяването на новия стадион.

“Искам да успокоя цялата армейска общност. Стадионът ще бъде построен. Самият факт, че сме напреднали с демонтажа не е случаен. Имаме недоброжелател, Николай Веселинов, който е жалбоподател. Той е незаинтересована страна в случая. Заинтересованите страни сме ние и държавата. Неговото обжалване е абсолютно недопустимо и се надявам, че съдът ще вземе мерки, за да можем да работим спокойно. В момента работим на предварително издадено разрешение за строеж, което ни дава възможност за демонтаж и да довършваме работата по проекта на стадиона. Когато му дойде времето ще се премине към тоталната реконструкция на стадиона“, каза още Стоян Орманджиев.

снимка: CSKA

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx