> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА вади проекта за новия стадион до месец


0
0
359

ЦСКА е готов с идейния проект за реконструкцията на стадион “Българска армия” и остава да бъдат изгладени последни минимални детайли, преди той да бъде входиран за одобрение. Това ще се случи най-късно до месец. Припомняме, че преди дни “червените” публикуваха разяснителен видеоклип, в който показаха напредъка си за стадиона.

“Преди половин година наехме голяма международна фирма, която да разработи проект за изграждането на модерно спортно съоръжение. Отделно започнахме работа с международно архитектурно бюро и консултантски къщи. Повече от 20 чуждестранни специалисти с богат опит в строителството на стадиони в цял свят пристигнаха в България, за да се запознаят в детайли със съществуващия вече стадион “Българска армия”, с парцела, с околната среда и със заинтересованите страни. Месец по-късно започна същинската работа по създаването на подробен идеен проект за новия стадион”, обявиха от Борисовата градина, цитирани от “Тема спорт”.

Съвсем скоро той ще бъде входиран в държавното дружество, собственик на имота – “Сердика спортни имоти”, което трябва да кандидатства за разрешително за строеж. В следващите дни двете страни ще подпишат меморандум, който ясно да очертае задълженията им по казуса. Срещата трябва да бъде насрочена от спортното министерство, като вече клубът и държавата са разменили текстове с предложения за предстоящия контракт.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx