> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Поводи за празник в лагера на ЦСКА въпреки загуба


0
0
360

В лагера на ЦСКА в Турция настроенията бяха смесени, има поводи за празник и за тъга породена от загубата. От една страна, поражението от иранския “Трактор” бе неочаквано и нежелано. Тази загуба с резултат 0:1 във втората контролна среща бе повод за тревога сред ръководството и феновете, показвайки, че предстои още много работа преди началото на предстоящия сезон. Сега ЦСКА София изправени пред въпроса, как да подобрят играта си, така че тези резултати да се превърнат в победи в бъдеще.

Лагерът на ЦСКА отбеляза двоен празник, рождените дни на двама от своите – Бай Добри, дългогодишният домакин на клуба, който стана на 79 години, и Емануел Шакич, футболистът, който празнува 33-тия си рожден ден.

Добри Димов е легендарна фигура в историята на ЦСКА, включен в живота на клуба от далечната 1980-та година. Свидетел на множество успехи и трудности, той е изживял златните времена на клуба, видял е как се вдигат трофеи и се радва на всяко ново поколение футболисти, които преминават през свещените порти на стадиона.

Въпреки временните сътресения на резултатите в приятелските срещи, отборът е фокусиран към предстоящите задачи. Футболистите на ЦСКА се подготвят усърдно, включвайки се на пълни обороти в тренировъчния процес. Под ръководството на своите треньори, те изпълняват разнообразни упражнения и тактически занятия, подобрявайки своята физическа форма и разбирателството на игрището.

Лагерът в Турция не е само време за физическа подготовка, но и период за тактическо изграждане и психологическо укрепване. Значението на такива подготвителни лагери е многопластово, обхващайки не само спортната подготовка, но също така и изграждането на отборен дух.

Снимка: Facebook

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx