> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА има нов директор на пресслужбата


0
0
464

ЦСКА има нов директор на пресслужбата. Това е Симеон Христов, който ще заема длъжността пресаташе на ЦСКА на мястото на бившия кадър на “Господари на ефира” Владислав Василев.

Симеон Христов е на 26 г. от София. Футболът е голямата му страст, ЦСКА – голямата му футболна любов, пишат от клуба.

Ето и биографията му преди стане директор на пресслубата на ЦСКА:
Завършва 9 Френска гимназия в столицата. Учи и завършва бакалавър със специалност “Спортен Мениджмънт” в Саутхемптън, Англия. Работи в продължение на 2 години и половина в Саутхемптън. в различни звена на клуба и по разнообразни проекти. Именно на Англия разбира от първо лице, как се работи на най-високо ниво във футболния сектор. 

Играе футбол на полупрофесионално ниво в Англия, но множество контузии възпрепятстват желанието му да продължи да играе любимия си спорт. След прибирането си в България работи като администратор във футболна академия „Арес“. Паралелно с това става част от екипа на „Ритнитопъ“, където  едновременно пише статии по теми свързани с български и международен футбол и се занимава с бизнес развитието на проекта. Участва активно в редица дарителски кампании, а корпоративно-социалната дейност е друго занимание, към което изразява силен интерес. 

“Мечтата ми винаги е била да работя в ЦСКА. След като в продължение на почти година разучавах отблизо процесите в клуба, сега съм изключително щастлив, че ще заемам отговорна и вълнуваща длъжност. Сякаш като подарък за рождения ми ден, имам огромното удоволствие и щастие да бъда пресаташе на най-великия клуб в България.

Само ЦСКА!”, каза Симеон, след като зае новата си длъжност. 

Благодарим на Владислав Василев за всеотдайната работа през годините и му желаем успех в бъдещите начинания!”, заявиха от ЦСКА.

снимка: CSKA

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx