> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на ЦСКА скочиха на спортния министър заради волейболния клуб


73 0

Организираните фенове на “червените” скочиха на спортния министър Красен Кралев заради очакващия се фалит на волейболния ЦСКА. Както е известно, президентът на клуба Сашо Попов стана треньор на борещия се за титлата Хебър, с което хвърли в смут общността. Под сурдинка се говори, че държавата ще вземе залата на ЦСКА “Васил Симов”, където ще бъде изграден жилищен комплекс. А волейболният клуб всъщност е изправен пред фалит.

На вниманието Красен Кралев и всички отговорни лица:

Господа, предполагаме от доста време вече сте наясно със зреещия проблем, касаещ Волейболен клуб ЦСКА и зала “Васил Симов”. Очевидно моментът да си говорим открито, директно и с конкретика настъпи. Имаме няколко въпроса и понеже обичате да разговаряте и да се снимате с хората в градове, села и паланки, се надяваме, че няма да представлява трудност и ние да получим исканите от нас отговори:

  1. Има ли целенасочена политика на ММС спрямо Волейболен клуб ЦСКА и конкретно зала “Васил Симов”?
  2. Умишлено ли вече толкова години залата не се отдава на концесия и не се сключва договор за дългосрочното й ползване от ваша страна и най-титулувания и успешен отбор във волейболната история на България? Бюрократичен миш-маш или нещо съвсем друго?
  3. Има ли резон според вас да се откриват “многофункционални” съоръжения в небезвестните спортни центрове Бяла, Сусурлево и Мъглиж, а институцията, спечелила 3 Купи на Европейските шампиони и дала на родния волейбол Любо Ганев, Борислав Кьосев, Николай Иванов и Александър Попов, да бъде принуждавана да напусне родния си дом и практически да изчезне?
  4. Има ли воля и желание от ваша страна да се намери решение на този проблем или отново положението е “за едни майка, за други мащеха”?

Оставаме в очакване на отговори и апелираме и червената общност да бъде по-активна, да търси своите права и да изисква решения на въпросите, касаещи нашия любим клуб във всеки един аспект. Защото ние със сигурност няма да спрем дотук.

САМО ЦСКА!”, съобщиха феновете.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading