> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любослав Пенев: Трябваше да разбием Лудогорец (видео)


34 0

Любослав Пенев засипа с похвали футболистите си след днешния първи полуфинален мач срещу Лудогорец, който завърши 1:1 на стадион “Българска армия”. Треньорът на ЦСКА смята, че е трябвало да разбият “орлите”, които този път са се измъкнали.

“За мен играхме по-добре и заслужавахме да победим поне с разлика. Както винаги споделям, това е игра на голове. 1:1 и мачът остава отворен. Има втори мач и ще продължим в същата линия. Поздравявам момчетата за добрата игра, справиха се много добре и изпълниха прекрасно указанията. Просто ни липсваше гол. Аз съм треньор, който обича агресивната игра и атакуващия футбол.

Да съм близко до противниковата врата. Неслучайно създадохме толкова много положения. Радвам се, че много бързо се адаптираха към това, което им се задава. Играха много добре, заслужават тези хвалби. Ще продълажваме по същия начин, ще търсим победата във всички мачове, не се отклоняваме. Не се шегувам, говоря сериозно, макар че се усмихвам – титлата и купата остават цел”, коментира Пенев.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading