> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА без водещи играчи срещу Лудогорец


0
0
923

Водещи играчи на ЦСКА няма да бъдат на разположение на треньора Нестор Ел Маестро за предстоящото гостуване на Лудогорец в неделя от 21:15 часа. „Армейците“ ще пътуват за Разград с група от 20 футболисти, обяви официалният профил на клуба във фейсбук.
Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля са с леки контузии. Марселино Кареасо остава под въпрос за двубоя, въпреки че след възстановителни процедури беше решено да пътува с отбора.
С трайни контузии и в период на възстановяване са капитанът Юрген Матай, Брадли де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс. Всички останали играчи на ЦСКА са готови за битката на „Хювефарма Арена“ в неделя. А Нестор ел Маестро иска генерални промени.

В същото време Лудогорец съобщи, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача.
“Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА-София е предвиден сектор “Гости”.
Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.
Днес билети ще се продават на касата на улица “Васил Левски” от 10,00 ч. до 18,00 ч., утре – от 10,00 ч. до 16,00 ч., а в неделя от 10,00 ч. до началото на двубоя. В деня на мача в 15,00 ч. отваря касата на сектор “Гости”, където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА-София.
ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com
Клубът на помня, че “Хювефарма Арена” разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

За мача с ЦСКА-София “Хювефарма Арена” отваря врати в 19,15 ч. , като феновете се призовават да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.
Важно! За да се гарантира безопасността на придвижване, временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона чрез изграждането на полицейски контролно-пропускателни пунктове. От 19.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Гаврил Кръстевич“, “Мраморно море”, „Стадионна“ и Северен булевард. Живущите и желаещите да пребивават в северната градска част ще могат да се придвижват по ул. „Ветеринарна“, като участъкът на „Северен булевард“ ще бъде в режим на регулирано пропускане.
За привържениците на ЦСКА-София се обособява зона за паркиране в локалното платно на Гаров път от кръстовището на бул. “Княз Борис“ с ул. “Добруджа“ до подстанцията на Западна промишлена зона.
Феновете ПФК Лудогорец от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица , обявиха от Делиормана.

Снимкa: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx