> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА 1948 се цели в Европа


0
0
65 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че целта пред “червените” за новия сезон е класиране в Европа.
“Искаме ЦСКА 1948 да се класира в Европа през новия сезон. Тодор Киселичков ще продължи да води отбора след добрите резултати, които постигна в първата шестица”.

“Ивайло Чочев е футболист на ЦСКА 1948. Той се върна от лагер с националния отбор, сега е в почивка. Очакваме го да се присъедини към лагера в Банско и да води отбора, като един истински лидер, какъвто е той. Сметки не сме правили и никога няма да правим. Това, че влязохме в шестицата ни даде възможност да играем срещу най-добрите отбори в България, и мисля, че го направихме по най-добрият начин. Това е начинът да се развиват българските футболисти. Ние спазваме всички правила и играем, за да победим във всеки един мач”.

“Нямаме идея какъв ще е форматът на първенството, чакаме да ни кажат. Имахме някакви индикации кога ще почне първенството и по тях направихме програмата. Ще се съобразим с решението на БФС”.

Последните шест месеца прекарахме в редуване на базите – Бояна и Правец. Това са две от най-добрите бази в България. Нашите футболисти получават най-добрите условия да се трудят и да се развиват”, каза изпълнителният директор на ЦСКА 1948.

Мениджърът на ЦСКА 1948 Радослав Здравков участва в пресконференцията, която “червените” дадоха преди старта на подготовката на отбора.
“Никой от футболистите няма гарантирано място, ще има движение непрекъснато в посока първия отбор и дублиращия”, каза бившият национал.

“Ще дадем шанс на всичките футболисти, дано се представят добре, особено младите момчета. Ако се забележи прогрес значителен на някой във втория отбор, ще му се даде шанс и в първия тим”, сподели треньорът Киселичков.

Подготовката ще протече в Банско, там ще бъдем и двата отбора. Както вече знаете, ще тренираме заедно. Уредени са контролните срещи и за двата тима. Има отлични условия там, цялата подготовка ще протече в Банско. В нашата селекция има доста футболисти, мисля, че всички те са качествени. Бройката е достатъчна. На базата на тези хора, ще се опитаме да изградим боеспособни състави. На този етап имаме доста играчи, с които да работим. Ясно е, че селекцията е отворен процес”, каза още той.

0
0