> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА стартира търг за предмети от “Армията”


0
0
195

ЦСКА стартира търг за някои от най-символичните предмети, помещавали се на стадион “Българска армия”. 

“Оценявайки сантименталната им стойност за стотици фенове, решихме да дадем възможност на привържениците да запазят в домовете си парченце от историята на това уникално по свой си начин и за всички ни съоръжение”, заявиха от ЦСКА.

Наддаването ще се провежда в специално направената за повода група.

“Друга част от инвентара на стадиона ще бъде вградена в новото съоръжение, така че поколенията напред да имат възможността да помнят своите минало и история, за да гледат по-уверено и смело към своето бъдеще. 

Събраните средства от търга ще бъдат изразходвани за целите на детско-юношеската школа на ЦСКА. Извън търга, за масова продажба ще бъдат пуснати и разнообразни сувенири, които да красят всеки “армейски” дом”, се казва още в съобщението на клуба.

Терените пред сектор “А” ще бъдат премахнати, като децата от школата на ЦСКА ще бъдат разпределени по различни терени из София, докато бъде изградена база за “червените” таланти.

Разчистването на стадион “Българска армия” продължава с пълна сила, преди да стартира същинската част по демонтажът на съоръжението.

Работници се появиха днес да огледат терена, като междувременно от стадиона все още се разчистват вещи, които биха могли да се използват, както се случи със стотици седалки от трибуните, които бяха дарени на аматьорски клубове.

Очаква се до два-три дни да дойдат и багерите и да започне разрушаването на старото съоръжение, което трябва да приключи за около три месеца. 

снимка: CSKA

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx