> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Борислав Цонев: Левски е голям отбор и ще го има


0
0
234

Завърналият се след контузия халф на Левски – Борислав Цонев, даде пространно интервю пред клубната телевизия на “сините”, в което разказа за дългия период на своето възстановяване и завръщането с гол срещу Царско село.

“Доста специален ден беше за мен 5 май. От 7 месеца не бях играл. Чувството като влязох на терена беше уникално. Може би не очаквах да вляза и да вкарам гол и да помогна на отбора да победим. Неописуемо е. Радвам се, че така се случи. Аз разбрах два дни преди мача, че ще съм в групата. Коментирали сме, че в следващите мачове може да взема участие. Но точно за този мач не го очаквах. Когато Живко ме пита как съм и дали мога да вляза в игра. Казах му веднага “да”. Радвам се, че се получи, че ме пусна да играя.

Като цяло преди да вляза бях напрегнат, леко неуверен, защото не бях дълго време в такава игрова обстановка. И с подкрепата на феновете изведнъж ми дойде спокойствието и самочувствието.

Не бях толкова добре ориентиран. Видях, че вратарят излиза, опитах се да го прехвърля, не успях. Но топката остана в мен и за мое щастие вкарах гол. Да, помня, всички са качиха върху. Доста приятен момент за мен. Другите момчета от отбора също ме подкрепят. И те бяха радостни.

Може би накрая беше най-тежко. Усещах, че съм близо, но и знаех, че не съм на 100% още. Трудно е, тъй като доста време мина и всеки ден, който минава извън футбола те напряга допълнително. Радвам се, че вече играя, има феновете по стадионите. Всичко ще бъде наред.

Използвах социалните мрежи да благодаря на хората, на тези милиони фенове. Тяхната подкрепа ни даваше мотивация на мен и на Ради всеки ден да тренираме, да се опитаме да се върнем възможно най-скоро. От първия ден, от операцията, г-н Сираков, треньорите и всички се отнесоха с голямо търпение. Огромна благодарност към тях. Дано с Ради да влезем във форма и да върнем това доверие.

Да, още от операция, много ни писаха с Ради. През цялото време ни подкрепят. Дано и ние да можем да зарадваме. Ради е готов, имаше един проблем, но вече тренира с отбора и се надявам да влезе.

За всеки човек е различно, не мисля тези неща, тъй като те влияят на играчите. Ние сме млади, трябва да се развиваме и да се подобряваме. Ясно е, че ситуацията не е добра, но Левски и голям отбор и съм сигурен, че ще се оправи. На теория е възможно да завършим на седмо място. За нас най-важното е да се обиграем за догодина. Други неща в момента са по-важни, не това за седмото място и борбата за Лига Европа. Благодаря на феновете. Дано да дойдат повече хора на “Герена”, добави Боби Цонев.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments