> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боркините са готови за медали, твърди треньорът им


0
0
50

Треньорът на женския ни национален отбор по борба Петър Касабов смята, че момичетата му са подготвени за отличия. Тайбе Юсеин, Мими Христова, Миглена Селишка и Евелина Николова бяха на лагер именно в Япония, като вече са в олимпийското село.

“Доволен съм, че сме нагласили нещата точно, както се иска. Остава ни само настройката, мобилизацията, как ще станат момичета, дали ще се наспят. Мерките в олимпийското село им понасят добре. Могат да се разхождат, нямат толкова ограничения. Единствено трябва да носят маска навсякъде, но това не е чак такъв проблем. В Окаяма не можехме да излизаме извън града и единственото ни развлечение беше да отидем да тренираме и да слизаме да ядем. Тук си ни е направо свободия и е рай.

Нямаме оплаквания. Всички се аклиматизираха добре. Свикнаха с времето и с влагата. Сега се надявам, че нещата наистина ще се получат, защото виждам, че момичетата са усмихнати и са щастливи. Говорим си. Все още не са се затворили, както обичат да правят, когато наближи състезанието. Обсъждаме нещата и мисля, че са добре“, каза пред БНТ Касабов.

Първа от нашите утре ще излезе Мими Христова (68 кг), а при мъжете се пускат “класиците” Айк Мнацаканян (77) и Кирил Милов (97).

Снимка: БНТ

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x