> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Блокират Пловдив заради мача Ботев – Локо


0
0
144

Полицията в Пловдив ще блокира града заради мача Ботев Локо. Срещата е утре от 19.30 часа на “Колежа”. От МВР съобщиха, че са взели всички необходими мерки за охрана на обществения ред и обезпечаване на пътната безопасност.
“Осигурено е засилено присъствие на патрулиращи екипи в зоната на спортното съоръжение и на територията на града, които да реагират незабавно на всеки сигнал за противообществени прояви и нарушения”, обявиха органите на реда.

“На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат извършвани щателни проверки на всички посетители, а за да се избегне струпване на желаещите да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17.30 ч. Униформените няма да допускат лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест. Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Стриктно ще се следи и за спазване на официално потвърденото споразумение от ръководствата на двата футболни клуба на дербито да няма привърженици на гостуващия отбор.

Със заповед на кмета на Община Пловдив от 17 ч. ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по следните участъци от пътната мрежа:

  • бул. „Източен“, от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”;
  • ул. „Богомил“, от кръстовището с бул. „Източен” до кръстовището с ул. „Лев Толстой“;
  • ул. „Варшава“, от кръстовището с ул. „Богомил“ до кръстовището с ул. „Славянска“, допълниха от МВР.
    Снимка: Локо Пд
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx