> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благо Георгиев пак се ожени


0
0
65

Новината за сватбата на Благой Георгиев успя да развесели потребителите в мрежата и те не спестиха хапливи коментари по адрес на футболиста. Двойката си каза “да” в хотелски комплекс във Велинград, който е под управлението на тъста. Макар и да не се знае дали булката Полина вече е бременна, едната от празничните й рокли сякаш нарочно е била избрана така, че да крие корема.

На видео клипове от партито Благо изглежда невероятно щастлив и подскача като малко дете на батут, а според аверите му, досега той никога не са го виждали толкова влюбен и сам проявил желание да се врече във вечна вярност пред Бог, пише LifeOnline.bg.

Футболистът е прочут със слабите си ангели спрямо жените и именно забежките му извън семейството са коствали досегашните му връзки. Сега обаче Джийзъса се кълнял, че се е променил и не смята да изневерява, защото Полина е “жената на живота му”, да не забравяме обаче, че така твърдеше и за бившата си „голяма любов“ Златка Райкова.

Благой Георгиев и Полина Спасова са подписали в гражданското доста преди самата сватба, а в събота се врекоха и пред Бог в църква. Булката бе избрала американска дизайнерска рокля, като костюмът на младоженеца е от същия стилист. Интересно е, че изборът на дата за сватбата не изглежда никак случаен – на 25 юни е рождения ден на предишната съпруга на Благо Есмер, както и на новия любим на предишната му любов Златка Райкова – арменеца Карен Хачатрян.

Татарката Есмер Омерова стана на 30 години и семейството й организира стилно тържество по този повод. Тя и Благо имат син Елай, който през лятото на тази година ще стане на 5 години. Благой се разведе набързо със нея и беше изгонен гол и бос от страната където риташе в елитен клуб с баснословна заплата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx