> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС увърта заради нападките от реферите


0
0
168

Съдийската комисия към БФС увърта заради наказаните от Боби Михайлов рефери. От “Бояна” се разграничи от днешното становище на Асоциацията на футболните съдии относно наказаните петима арбитри, откъдето пък стана ясно, че мъжете в черно са жертви на войните.

“Съдийската комисия към БФС категорично се разграничава от днешното становище на Асоциацията на футболните съдии. СК взема ВСИЧКИ СВОИ РЕШЕНИЯ самостоятелно и без вмешателство, на когото и да било в работата й.

В конкретния случай бе направен анализ на представянето на съдиите по изискване на президента на БФС, а на базата на този анализ СК взе решение за временно спиране на правата на петима съдии.

Държим да подчертаем, че Асоциацията на футболните съдии е нелегитимна организация, непризната нито от ММС, нито от БФС. Тя е създадена само и единствено да събира членски внос без изричното съгласие на реферите и да организира наградни церемонии веднъж годишно.

В миналото неведнъж съдии са понасяли санкции за незадоволително представяне, но същата Асоциация не се е застъпвала за тях. Любопитно ни е чии засегнати интереси са предизвикали подобна реакция”, се казва в съобщението.

По-рано днес от Асоциацията на футболните съдии осъдиха решението за отстраняването на реферите, като в становище от организацията бяха категорични, че футболните съдии не трябва да се превръщат в изкупителна жертва за туширане на проблеми между Българския футболен съюз (БФС) и футболните клубове.

Както е известно, вчера по настояване на Борислав Михайлов от Съдийската комисия към БФС обявиха, че спират правата до 31 март 2023 година на арбитрите Ивайло Стоянов, Георги Димитров и Владимир Вълков за мачове от Първа и Втора лига, както и на Иво Андреев и Димо Димов – за срещи от елита.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx