> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС все пак пожали Левски


0
0
751

Апелативната комисия (АК) при Българския футболен съюз (БФС) все пак пожали Левски. От “Бояна” измениха решението на Дисциплинарната комисия (ДК) към футболната централа и решиха да заменят забраната за домакинство на Левски с частично затваряне на сектор “А” без закритите помещения и ВИП зоните.
Решението не подлежи на обжалване.

По време на Вечното дерби между Левски и ЦСКА пострада главният физиотерапевт на отбора Иван Христов след хвърлена бомбичка от сектор “А”. Джонатан Линдсет пък беше ударен с предмет по главата. Първоначално Левски бе санкциониран от ДК към БФС с 13 300 лева и мач без домакинство. Въпреки наказанието ръководството на “сините” призова феновете си да заемат места на стадион “Георги Аспарухов”.

“За да се вземе решението доказахме тежестта на последствията. Дежурният делегат е съветвал терапевта да потърси лекарска помощ, за да се прецени дали има травма. Документ, доказващ степен на нараняване не е представян. Незначителни наранявания не могат да бъдат доказани. Лекарят е предложил преглед на физиотерапевта, но той е отказал. ДК е взела правилното си решение, предвид доказателствата, които е имала за момента. Когато не можеш да докажеш последствията, то става дума срещу дума”, заяви след събранието председателят на комисията Валери Апостолов.

Физиотерапевтът на “армейците” Иван Христов си пожела повече да не става свидетел на подобни инциденти.

“Живеем в правова демократична държава, в която смятам, че истината и здравето на човека са най-важни. Дойдох, за да кажа какво преживях. Не го пожелавам на никого. Искам тези неща да спрат на всички стадиони”, каза той.
Представител на “сините” на събитието бе изпълнителният директор Ивайло Ивков. Преди събранието юристът обяви, че не очаква нищо от БФС.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx