> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Проблеми в Берое заради Камбуров


37 0

Нападателят на Берое Мартин Камбуров е останал крайно недоволен от решението на треньора Димитър Димитров да не го включи в игра в двубоя с Арда (0:1) в събота, твърди “Мач Телеграф”. Ветеранът не скрил гнева си, прибирайки се в съблекалнята, а лошото му настроение още повече нагнетило атмосферата в отбора. 40-годишният нападател реализира четири гола след завръщането си в отбора на “заралии”, но останалите му съотборници били недоволни от привилегиите, които получавал голмайсторът.

Особено се набивал на очи фактът, че опитният нападател получил правото да пътува за гостуванията със собствения си автомобил, а не с автобуса, превозващ останалите играчи. Голяма част от футболистите на Берое били на мнение, че тимът се представя по-добре без Камбуров, акцентирайки, че три от попаденията му са от дузпи и само едно от игра.
Както е известно, нападателят гони вечния рекорд на Петър Жеков от 253 попадения в българския клубен футбол. В момента Марто е с 250 попадения.

В Стара Загора ще има спешна среща между треньора Димитър Димитров-Херо и шефовете. Последния месец от претендент за медалите, Берое ще се бори за място в топ 6 в последните два кръга. Също така ще се изяснява стратегия за бъдещето, която трябва да се преследва, тъй като има цял куп играчи, чиито договори изтичат. Срещата е насрочена за вторник, тъй като един от отговорните фактори – Валентин Грудев, е с коронавирус, а карантината му изтича днес.

Снимка: Берое

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading