> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович: Момчетата плачат в съблекалнята


41 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше разярен след загубата от Берое с 0:1. Босненецът обвини за поражението съдията Драгомир Драганов, като заяви, че е дал несъществуваща дузпа за домакините. С нея 40-годишният Мартин Камбуров донесе трите точки на заралии. Акрапович имаше и други претенции към рефера, като призна, че някои от футболистите му плачат в съблекалнята след поражението.

“Съдията трябва да види какво е свирил и как седят нещата. Първо даде една засада, която я няма, а след това свири дузпа, която не е дузпа. Противникът нямаше повече положение. Ние имахме повече възможности, но не вкарахме гол. Ядосват се играчите, някои плачат в съблекалнята заради един човек”, обяви треньорът.

“Ако губим точки по този начин няма как да се оправим. Не ни се позволява да играем. Можем да бием всеки, това се вижда. Съперникът нямаше положения, но ти го връщаш в мача и му даваш въздух да издържи докрай. Искам да имам добър отбор за мачовете за Купата на България. Затова направихме толкова промени – много играчи висят с картони”, каза още Акрапович.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading