> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Берое скочи на БФС заради реферите


0
0
341

Берое стана поредният клуб от efbet Лигата, който се оплака от работа на Съдийската комисия към БФС, ръководена от Костадин Гергинов. Старозагорци дори публикуваха видео, в което посочват грешки на реферите в техен ущърб.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БЕРОЕ
Поради безсмисленото подаване на жалби, както става ясно от отговорите и отношението на Съдийската комисия към БФС, ръководството на ПФК Берое счита за необходимо да представи своята позиция пред футболната общественост – относно явното ощетяване на нашия отбор в последните две срещи.

Публикуваме само някои от най-фрапантните, според нас съдийски отсъждания, които повлияха директно върху изходите от последните срещи на Берое. Както бяхме обявили, след срещата със Славия внесохме жалба срещу съдийството по надлежния ред и показахме спорните моменти от мача. Всеки сам може да прецени ситуациите и решенията на съдиите. Дълго време не бяхме взимали отношение към реферите, с идеята и по молба на СК към БФС те да си вършат работата спокойно и без натиск. Никога човек от ПФК Берое не е и няма да осъществява какъвто и да вид въздействие върху съдия. Г-н Гергинов, молим да не ни причислявате под общ знаменател, защото според вашите думи във всеки един български клуб имало назначен такъв човек. Считаме, че това е обида към нашия клуб и не смятаме да продължаваме темата.

Бихме искали да обърнем внимание на това „гмуркане“ и „гардиране“ преди първото попадение за Черно море. Явно и убийствената атака на Найджъл Робърта към нашия вратар е „гмуркане“ и „гардиране“. Показваме и ситуацията при първото попадение на Левски и нека всеки сам прецени дали има нарушение изобщо, защо и по кои правила топката бе заложена на различно място от маркирания фаул. Няма смисъл да показваме другите „дребни“ ситуации.

И да, носът на Александър Василев наистина е счупен!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments