> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От щаба на Бербатов поискаха оставката и на Данчо Лечков


Бербатов кандидатура БФС

0
0
603

Коментарите след интервюто на вицепрезидента на Българския футболен съюз Йордан Лечков в Спортното шоу на Дарик радио заваляха, като един от тях бе на Борис Станков, който е част от щаба на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов. Станков посочи 4 момента от изказването на Йордан Лечков, в които според него Лечков не е прав. Всичко се отприщи след 0:2 от Албания.

„Слушах много внимателно изказването на г-н Лечков. Въпреки че дори не заслужават да им се обръща внимание, ще си позволя за втора поредна вечер да дам малко фактология, която отново доказва, че промяната не просто е наложителна, тя е вече много, много закъсняла.

  1. Извън футбола – г-н Лечков си позволи да обиди едни от най-успешните спортове в историята на България – художествена гимнастика и борба. Спортове, които са ни донесли безброй радостни мигове и златни медали. Това изказване показва тежка некомпетентност;
  2. Опорката за държавата и законодателни промени – бих искал да помоля шефовете на БФС да покажат поне един документ, с който са предложили законодателни промени. Държавата, г-н Лечков, не иска и няма желание да инвестира в българския футбол, защото не вижда и няма надежден партньор. Бих искал да припомня, че през 2018 г. лично г-н Бойко Борисов (който тогава беше министър-председател), ПУБЛИЧНО заяви, че държавата е готова да инвестира целево средства във футбола, стига БФС да каже в какво ще ги инвестира и да създаде стратегия. Какво направи БФС? Едно голямо нищо. Освен всичко останало БФС официално с писмо до ММС се отказва от държавна помощ.”
    Борис Станков е син на треньора Александър Станков и внук на някогашния състезател и деятел на ЦСКА – Борис Станков.
    Снимка: Фейсбук
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx