> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов критикува националния отбор


Бербатов кандидатура БФС

0
0
353

Димитър Бербатов коментира представянето на националния ни отбор във вчерашния мач с Литва, завършил 1:1. Според него българин трябва да застане начело на трикольорите.

“Гледах мача с Литва. Гледахме го с екипа. Изводите от такъв мач могат да бъдат много. Чисто като игра и качество имаме по-добри играчи от Литва, но нямаме нужната рутина, хитрост и знание. Не се възползвахме от численото си предимство, а това е задължение на треньора. Той трябва да контролира нещата в такъв момент и ако трябва, да промени схемата на игра.
Важното беше да вземем трите точки, но не успяхме. Накрая Литва се радваше така, сякаш са спечелили Световното първенство. Проблемите са дълбоки и трябва да има реформа. Това вече е недопустимо. Вървят обжалванията”, каза пред “Спортал” легендата на българския футбол.

“Всичко, което ние можем да направим законово, е направено. Тъй като бюрокрацията е малко по-тежка, отнема повече време. Последното решение е в полза на това, че Конгресът от 12 октомври е нелегитимен.
Трябва да имаш опитни футболисти. Винаги се случва подмладяване, но то трябва да се случва плавно и със знания. Опитните трябва да предадат своя опит на по-младите. Срещу Сърбия започваш от 0:0 и винаги имаш шанс.
От това, което чувам, всички са песимисти. На моменти ще имаме успех, но той ще бъде краткосрочен. След това отново ще има неуспехи, но всичко това е отражение на управлението на българския футбол.
Като човек, който следи българското първенство, мисля, че селекционер трябва да бъде българин. Повече шансове трябва да се дават на българските футболисти и треньори. Ще ме видите в мача на “Надеждата”. Това е много хубава кауза. Събират се средства срещу болест, която Стилиян пребори”.

“Най-заслужилите отбори играят на финал за купа Революция. Така се закрива и сезонът. С нашия опит и знания помагахме за организацията. Мислят, че сте снимали купата и медали, които се направиха, за да се получи един хубав празник.
За да може момчетата, които обичат футбола да се насладят на играта. Отборите, които се организираха и направиха така да играят помежду си, имат желание тази лига да продължи. Има още отбори, които искат да се включат, което е добре. Във всеки мач има хубава емоция и хубави голове”, допълни Митко.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx