> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Бербатов сравни БФС с лъжци


0
0
323

Димитър Бербатов сравни шефовете на БФС с крадци. Опозицията на Боби Михайлов смята, че футболът е обсебен от хората в “Бояна”, които с всички усилия го държат. Легендарният нападател подкрепя протест на феновете, какъвто ще има около мача с Унгария.
Срещата трябваше да се играе на 16 ноември на Националния стадион, но заради протестите беше преместена в Пловдив и при закрити врата.
Националите обаче не могат да играят и под тепетата. Строителят на стадиона ще извършва монтажни дейности на тежки елементи от козирката между 13 и 20 ноември. Общината вече е уведомена.
“ДЗЗД Колежа” не може да “гарантира безопасността на строителната площадка и прилежащата външна инфраструктура и паркинга. Графикът на строителните дейности е съобразен изцяло с програмата на ПФК Ботев”, обяви шефът на изпълнителя на обекта Илиян Филипов.
Казусът с мача е отнесен в Спортния арбитражен съд в Лозана.

“Ръководителите искат да откраднат футбола от феновете. Хората се обединяват срещу тях, което много ме радва. Крадат футбола от всички нас. Това не се е случвало никога – ти да играеш по собствено желание пред празен стадион. Това са доказани лъжци и измамници“, обяви Бербатов пред Би Ти Ви.
“В момента има един външен враг, който се опитва да вземе футбола. Когато дойде такъв враг, трябва да покажем и да защитим. Хората, които гледат футбол и се интересуват, имате социални мрежи, използвайте ги, изкажете мнението си. Футболните общественици – всеки има възможност да изкаже своето мнение. Не само пред мен, а пред обществото.
С изключени от БФС клубове искахме да направим среща с министъра на спорта. Първоначално той се бе съгласил и тези клубове да бъдат чути. Нищо повече. Впоследствие министърът каза, че екипът му не е съгласен, защото ще бъде вмешателство в работата на БФС, което е абсурдно. Екипът на министъра не разбира нищо.
ММС, което дава лиценз на БФС, трябва е там, да даде мнение, да бъде медиатор. Такава среща не се състоя и клубовете останаха разочаровани. ММС давайки лиценз на БФС, трябва да комуникира с тях, а не да се крие. Екипът на министъра на спорта има задни цели”, заяви Бербатов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx