> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов готов с Изпълкома на БФС


0
0
124

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов обяви имената на хората, които ще влязат в Изпълкома, ако спечели изборите на предстоящия конгрес на 15 март.

Изпълкомът ще бъде съставен от 15 души от различни сфери на обществения живот. Освен Бербатов и неговите съекипници Стилиян Петров и Мартин Петров, в управителния орган ще влязат още Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов, Атанас Пеканов, Пламен Марков, Георги Владов, проф. Георги Попов, Дарин Маджаров, Петър Ганев, Велизар Величков, Костадин Димитров, Методи Байкушев.

“На 15-и ще бъде кулминацията на нашата битка за българския футбол. Кого ще предпочетат клубовете, ще разберем. Каквото зависеше от нас, ние го направихме тези три години.  Ние сме лицата на нашия екип, които се показваме по-често, но ние сме само част от нашия екип.  Искаме нещата да започнат на 15-и и да приключат на 15-и. Ние ще искаме вие и вашите колеги да бъдете допуснати до залата на Конгреса.  Ако вие не бъдете допуснати, това ще бъде първият сигнал, че нещо се готви на Конгреса. Не виждам причина медиите да не бъдат допуснати да отразяват нещо толкова значимо. Футболът е феномен и всички малко или много се интересуваме от него”, каза Бербатов на пресконференция в столичния хотел “Милениум”. 

“Опитали сме да имаме различен микс в Изпълкома от футболни хора, юристи, икономисти, финансисти, хора, които правят футбола, какъвто е – бизнес продукт”, заяви Бербатов.

Един от членовете на екипа на Димитър Бербатов – Стилиян Петров заяви, че проблемите в българския футбол са много, но техният екип има визия как да ги реши, ако получи доверието на клубовете на Конгреса.. 

“Искаме да направим силен Изпълком, дългосрочна визия за българския футбол, да водим българския футбол в правилната насока. С всеки един е проведен разговор, преминато е през програмата, начинът на работа.  Показали сме им каква ще бъде тяхната функция, как могат да бъдат полезни на българския футбол. Много от тях дойдоха с различни идеи.  Ние не сме перфектни. Винаги сме го казвали. Ние избрахме тези хора и мислим, че ще бъдат полезни, за да дадат една дългосрочна перспектива на развитие на българския футбол”, каза Петров. 

“Ние се опитваме да променим системата. Всеки говори за програми. Това ще бъде най-голямата промяна в българския футбол. 20 топки, мрежи и флагчета не е развитие на българския футбол, а това потиска българския футбол. БФС трябва да работи за клубовете. За съжаление начинът на работа е сгрешен. Всеки говори, че нямаме таланти, нямаме треньори, имаме таланти, имаме треньори, имаме методисти, но системата не им дава шанс. Проблемите са много, но ние не се отказваме. Надяваме се, че българският футбол и българските клубове са узрели за промяна”, добави Стилиян Петров.

снимка: Facebook

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx