> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов е сериозен – нова атака към БФС


0
0
301

Димитър Бербатов показа, че е сериозен в битката си за президентския пост в БФС. Той поде нова атака към хората в “Бояна”, който явно вече се притесняват за местата си. И този път Митко даде конкретика в редовния си коментар в края на седмицата в личния блог – “Колонката на ДБ”.

Ето какво написа този път Бербатов:
“Искам да обърна внимание на една тема, която се появи в родните медии – опитите на част от ръководителите на българския футбол да спрат провеждането на конгреса на БФС на 25 юни с декларации на хвърчащи листа, давани за попълване на определени клубове.
С подобни декларации, които нямат никакво правно основание или тежест! По същата логика може да се пуснат декларации за провеждане на Конгреса, и той да е редовен. След като една от изтъкваните причини е да няма два пъти конгрес през няколко месеца, защото уж щял да натежи на бюджета, защо тогава не се направи така, че този конгрес да е редовен, а следващия да се премахне напълно?

Още повече, както вече споменах – в устава никъде не се споменава думата извънреден. Но опитите за спиране на обявения конгрес, поканата за който вече дори е вписана в Търговския регистър, продължават с пълна сила. И идват от хората, които са уж в оставки!

Което ме води към друго. На следващото заседание на Изпълнителния комитет на БФС, което ще бъде на 28 април, г-н Касабов, в ролята на изпълняващ ролята на президент, според мен трябва да попита поименно всеки от членовете на Изпълнителния комитет, при това финално, кой е подал писмена оставка и кой не! Да се запише в протокола и да се знае 100% кой какво е направил.

Тъй като има доста тънкости в юридическите среди, някои от тези членове на Изпълнителния комитет си правят сметки да останат в Изпълкома, да не подават оставки, на конгреса Изпълнителният комитет само да бъде допълнен с нови членове – а въпросните от стария да останат и да продължат да пречат на българския футбол до следващия конгрес.

Някой вижда ли логика, при положение че клубовете не ги искат?!
Има начин това да не се случи. Просто този Изпълнителен комитет трябва да промени дневния ред на конгреса и да сложи точки в него, които казват:

  1. Приемане на подадената оставка от президента на БФС.
  2. Прекратяване на мандата и правомощията на Изпълнителния комитет и освобождаване на всички негови членове.
  3. Избор на нов президент и Изпълнителен комитет с мандат 4 години.

Това е! Не е трудно, нали!? Само желание и морал трябва да има!

Но тук е и ролята на клубовете. Те трябва да знаят, че има начин. Да бъдат активни, да се интересуват какво ще се случи и какви решения ще се взимат, а не да се оставят да бъдат измамени, защото точно това искат да направят определени хора!”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments