> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов продължава предизборно да обикаля България


0
0
63

Кандидатът за председател на Българския футболен съюз Димитър Бербатов продължава предизборно да обикаля България. Голмайстор №1 в историята на националния ни отбор благодари на всички отбори от последните 7 града, които посети, представяйки кампанията си за шефското място. Благоевградчанинът се срещна с клубове от Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище и Шумен. След срещата във Варна Митко обяви, че е инициирал подписка, която да доведе до извънреден изборен Конгрес на 21 септември.

Благодаря на всички отбори, с които осъществихме срещи! Респект, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище, Шумен!
Представихме идеите си за промяна на българския футбол пред отборите от тези региони. Другата седмица продължаваме със срещите в останалите футболни центрове на България. И така – докато не посетим всички и не покажем уважението, което заслужават!
Накрая изборът е ваш, на отборите: дали искате промяна и дали ще гласувате за нея, или сте доволни от статуквото и предпочитате всичко да продължи по стария начин.
(Р)еволюцията е тук“, написа във фейсбук Бербатов.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments