> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов с дежурна атака към БФС


Бербатов кандидатура БФС

3
0
284

Димитър Бербатов излезе с дежурна атака към БФС. Поводът е срамното 0:2 от Литва в квалификациите за Евро 2024. Бившият нападател е опозиция на властта в “Бояна”, но на този етап избори не се очакват.

“Ние вече две години работим пред вас за доброто на българския футбол, опитвайки се да премахнем това зло, което се е вкопчило в него, тази некомпетентност, която управлява този футбол. Трябва всички ние, заедно, обединени, не с думи, а с дела, да направим така, че тази некомпетентност да си замине моментално от българския футбол.

Футболната общественост може да помогне за така необходимата промяна. Футболните хора трябва да си извоюват обратно Българския футболен съюз, ние със Стилиян и Мартин застанахме на предните редици на тази борба, но очакваме желание, борба и непримиримост от цялата футболна общественост. Сами ни е трудно, но няма да спрем, докато не се справим. Трябва ни победа за промяна, прозрачност, професионализъм, партньорство – все неща, които липсват в управлението на българския футбол, а това ни е необходимо повече от всякога точно сега.

Ако не правим нищо, а бездействаме, резултатите ще бъдат същите както в българския футбол, така и в националните ни отбори. Тези резултати, които виждаме, са плод на решенията, които взимат управляващите в момента- какъв треньор да сложат, каква методика да направят, каква посока да зададат за развитието на нашия футбол. В момента и години назад носят едно и също нещо – нула надграждане.

Смешно и тъжно, дори вече не е и такова. Дела трябват и трябва да бъдем обединени. Щяхме да се борим за класиране и… класирахме се… на последно място в групата. Тъжно…

Не трябва да допускаме безвремие, не трябва да допускаме всяко чудо за три дни. Падаме в някакъв момент или нещата не вървят, на хората им писва, започват да говорят, да ми пишат, да ме молят да направя нещо, след няколко дни това утихва. Точно това искат от БФС и впоследствие някой наглец от тях да излезе да започна да обяснява как това е правилният курс на действие, как това е правилната стратегия, как никой нищо не разбира, как никой не е компетентен.

Виждаме това как работи, след толкова много време вместо да вървим нагоре, ние вървим стремглаво надолу. Предстоящата работа е тежка, отговорна и изисква пълна отдаденост и много, много работа. Нужен е рестарт на футбола ни, нова стратегия за развитието ни, катарзис във всички аспекти на този спорт в България, а това е много важна и отговорна работа и започва с активността на всички нас”, заяви Бербатов.

Снимка: Фейсбук

3
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx