> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Белгия се гласят за сериозни тестове в плейофите


0
0
52

Звездата на Белгия Кевин Де Бройне заяви, че не може да прави прогнози за следващата част от Европейското първенство, тъй като тя ще бъде много различна от груповия етап на шампионата. 29-годишният полузащитник бе избран за Играча на мача с Финландия (2:0), в който се отличи с една асистенция.

“Не бих правил никакви изводи на основание на груповата фаза. В плейофите всичко ще бъде различно. Знаем, че вече нямаме право на грешки. Грешиш – отиваш си в къщи. Ще се постараем да бъдем във форма”, заяви Де Бройне след мача. Той стана автор на асистенцията за втория гол на Белгия на Ромелу Лукаку срещу Финландия. Така в две срещи от Евро 2020 (с Дания и Финландия) Де Бройне записа един гол и две асистенции.

Младият талант на Белгия Жереми Доку дебютира на голям футболен форум с екипа на “Червените дяволи” при успеха ю над Финландия.
“Много съм щастлив от представянето ми. Получи се хубав мач, макар да бе трудно да създаваме положения. Треньорът ми каза да се насладя на тази възможност и точно това направих. Финландия се защитаваше много дълбоко и ние можем много да научим от подобен мач. Но ние сме голям отбор и не ни е страх от никого”, заяви Доку.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments