> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодор Батков оставил 4 млн. лв. дългове на Левски


1
0
1006

През миналата седмица в Левски трябваше да се състои пресконференция, на която да бъде казана „Истината“. Истината за това кой какви ги е вършил, за да бъде клубът близо до фалит. На брифинга един до друг трябваше да стоят мажоритарният собственик Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Именно последният от дълго време настоява нещата да бъдат „извадени на светло“. По една или друга причина обаче такава пресконференция все още не се е състояла. Преди това феновете поискаха оставки от виновниците.

В момента на сините най-много тежат задълженията към Националната агенция по приходите. Те са в размер на над 11 милиона лева. Заради това НАП запорира сметките на клуба. И прибира по 30 процента от приходите на сините, пише “Тема Спорт”.

За справяне с критичното положение Наско Сираков откри дарителска сметка, като парите от нея отиват директно в държавната хазна. От тръст „Синя България“ – фенското сдружение, което притежава 10 процента от акциите на клуба, вече повдигнаха завесата.

В гостуване по 7/8 TV членът на сдружението Никола Бушняков обяви, че „Синя България“ като миноритарен акционер в Левски е използвал правата си и е изискал официална документация по случая. И скоро ще запознае футболната общественост и с други конкретни цифри, касаещи дълговете на сините.

Като за начало той разкри, че 4 милиона лева задължения към НАП са били натрупани от Тодор Батков. След това той прехвърли мажоритарния си пакет акции на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов, а те след управлението си ги предоставиха на Спас Русев.

След известен престой на „Герена“ последният имаше колебание на кого да прехвърли „горещия картоф“, а в крайна сметка дяловете отидоха при Васил Божков и Георги Попов. Те накрая предоставиха акциите си на Наско Сираков.

Снимка: Левски

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx