> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Голямата гордост на България: Този медал не може да се сравни с нищо


0
0
91

Носителката на сребърен медал от Токио 2020 Антоанета Костадинова беше изключително развълнувана след награждаването в японската столица. Голямата гордост на България сподели през сълзи пред колегите от БНТ, че не смята, че е загубила от това, че не е стигнала до златото.

“Трудно е да коментирам нещо такова. Освен да съм щастлива и да благодаря на всички, които са замесени в този процес. През цялото време треньорът ми Христо Христов беше човекът, който ме караше да продължавам.

Не оценявам така нещата, че съм загубила златото. Предпочитам да се радвам на среброто, защото всеки от нас е дошъл за медал. Медал от Олимпиадата не може да се сравни с нищо друго. И след като Господ ми е отредил сребро, значи съм доволна от среброто.

Вярвам, че след като една жена вече уреди личния си живот, има съпруг, който я обича и подкрепя, вече имам и две деца, които са моето злато в живота, това вярвам, че помага. Те са моят златен медал. Много съм развълнувана”, каза 35-годишната Костадинова. Фамилното й име е на съпруга и, а дълги години тя се състезава с бащината си фамилия – Бонева.
Антоанета ще вземе участие и на 25 метра малокалибрен пистолет. Надпреварата е на 29 юли.

Снимка: БОК

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x