> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Още седем българи влязоха в комисиите на УЕФА


0
0
202

Борислав Михайлов не е единственият български представител в ръководството на УЕФА. В сряда президентът на БФС бе избран за шеф на Футболната комисия към европейската футболна централа, а днес стана ясно, че други седмина родни представители също са избрани в различни органи.

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов е член на Комисията за турнири и състезания на ниво национални отбори. Михаил Касабов, също вицепрезидент на родния футбол, бе посочен за заместник-председател на Комисията за програма “Хеттрик”, изпълнителният директор Борислав Попов е част от Правната комисия, дългогодишният лекар на националния отбор д-р Бисер Бочев е член на Медицинската комисия, Стоян Сираков – на Комисията за статута и трансферите на футболистите и работата на футболните агенти, Стилиян Шишков – на Медийната комисия, а мениджърът “Стратегическо развитие” на БФС Андрей Петров е част от панела на Административните експерти към УЕФА.

“Подобно сериозно присъствие е атестат за доверието на УЕФА към опита и експертизата на конкретните личности, но и към работата на Българския футболен съюз. Горд съм, че толкова сериозна бройка българи се ползва с уважението на европейските футболни ръководители”, заяви Борислав Михайлов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx