> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Балъков вижда израстване в ЦСКА 1948


0
0
286

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков вижда прогрес във футболистите си. Това се е видяло при 2:1 над Ботев Пд след продължения за Купата на България. Магическият халф е доволен, че отборът му е разбрал, че без битка и характер няма победа.

Имахме амплитуди в играта си. Разбира се, че характерът беше един от основните компоненти за победата. Много неща не се получиха както трябва. Стояхме физически по-добре от противника, което също помогна.

Всеки мач даже даваме задачи на футболистите да бият удари във вратата. Имахме доста ситуации, но още ни липсва класата пред гола, която ще дойде с много работа. Днес Димитър Митков направи добър мач и беше полезен за отбора. На пейката ми казаха данните от GPS-а, че е избягал едиколко си километра, което показва, че и физически е стабилен.
Аз не вярвам някой отбор да има друга цел освен да стигне на финал, а стигнеш ли на финал трябва да гониш Купата”, каза Бала.

Доволен съм, че отборът разбра, че без битка и характер няма как да победиш. Ние сме с български футболисти и се радвам, че на този празник – 3-ти март победихме“, допълни Балъков след двубоя.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments