> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньорът на Аталанта смята, че е взел точните решения в мача с Реал


46 0

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини смята, че е взел точните решения в мача с Реал, който оиталианците загубиха с 1:3. Той е на мнение, че тактиката и в двата мача срещу “Белия балет” от осминафиналите в Шампионска лига е била точна. Аталанта загуби и първата среща (0:1) и отпадна от надпреварата, но “Кралският клуб” беше видимо по-добър.

Не съжалявам за нищо, бих взел същите решения, ако можех да върна времето назад. Съжалявам единствено за грешката, която допуснахме за първия гол. Когато правиш такива подаръци, става още по-трудно. Жалко – усетихме, че имахме възможност да се представим по-добре и да вземем този мач. Той обаче потръгна в грешната посока за нас. Отчасти ние сме виновни за това и оттам нататък стана твърде трудно”, каза италианецът.

Тези преживявания винаги са фантастични за играчите, треньора и клуба, защото се изправяме срещу най-добрите на международната сцена. Трябва да сме доволни от представянето си – елиминирахме Аякс и излязохме от групата с Ливърпул”, коментира още Гасперини.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading