> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Строежът на новия ст. “Българска армия” зацикли


0
0
252

Служебният министър на спорта Андрей Кузманов разкри, че ситуацията със стадион “Българска армия” е в “задънена улица”. Така излиза, че ЦСКА скоро няма да има нова арена, както шумно беше рекламирано преди години.

“Процедурата е в задънена улица. В процес на доразглеждане са документите за това съвместно дружество между министерството и футболния клуб ЦСКА. Има договорености за едно общо дружество. До момента то не съществува. Не е регистрирано в съда. Не мога да ви отговаря. Проверяваме какъв е случаят. Още другата седмица специално за ЦСКА ще мога да ви кажа как стоят нещата с точност. Предприели сме разговори относно организациите, които имат отношение със стадиона. Другата седмица може би ще проведем среща с ръководството на ЦСКА за уточняване и позиция в какво състояние е това намерение – да се реализира или не се реализира”, сподели Кузманов.

Министърът на спорта обърна внимание и на ситуацията в БФС.
Аз имам едно особено отношение към футбола, то е мое лично, но дали ще е Боби Михайлов или който и да е друг, Футболният съюз си е отделна структура, отделна юридическа единица. Техните въпроси, които са чисто техни, те трябва да си ги решат. Ние ще се занимаваме с футбола, дотолкова, доколкото е спорт, който е също към Министерството на спорта. Но нямаме някакво лично отношение, било към г-н Михайлов или някой от Изпълкома и така нататък. Искам да кажа, че в кабинета и нашето Министерство няма никакви политически окраски. Ние работим с професионализъм, работим с хората, независимо те какъв цвят са и към коя политическа организация гравитират. Футболният съюз е наравно с всички федерации. Кой е легитимен и кой – не, не е в правомощията на министерството”, обясни Кузманов.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments