> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Киров: Успехите на Арда са заради колектива


28 0

Треньорът на Арда Николай Киров, сподели, че успехите им се дължат на добрия колектив. “Сините” от Кърджали се справят перфектно в шампионата, като два кръга преди края на редовния сезон, са четвърти с 44 т., като са на 2 т. от третия ЦСКА. В същото време тимът на Белия достигна до финала за Купата на България за първи път в своята история, като на 19 май на Националния стадион “Васил Левски” ще спори за отличието именно с “армейците”.

“Имаме колектив – на това се дължат успехите ни. Не се бъркам на играчите в съблекалнята”, призна Киров пред БНТ. “Финалите са доста трудно нещо. Там се изисква психология, повече усилия, концентрация и дисциплина. Това не е мач между мен и Любослав Пенев, а между Арда и ЦСКА и статистиката няма значение.”

“С Пенев се познаваме. Доста труден съперник, отборите му обичат да се надиграват. Надявам се моят опит в тези мачове да помогне. Освен това, в съблекалнята имаме и футболисти, които са печелили Купата”, каза още Киров. Той бе категоричен, че Арда ще гони виза за Европа не само чрез Купата на България, но и в първенството.

Снимка: Арда

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading