> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Болоня връща Антов на ЦСКА


0
0
354

Болоня ще върне на ЦСКА Валентин Антов. Българинът е под наем при италианците до края на сезона, като има опция за откупуването му за 3 млн. евро, но тя няма да бъде активирана. Причината е, че тимът е във финансова криза. Всичко разкри треньорът Синиша Михайлович след загубата с 0:5 от Аталанта. Нашият игра цял мач, като се провали и получи доста неприятни оценки.

В един идеален свят бих могъл да задържа настоящите играчи и да привлека нападател и защитник. Но осъзнавам, че заради пандемията ще се наложи дори да продаваме. Целта е да подсили тима и президентът Джоуи Сапуто е амбициозен като мен, но ще видим как ще се справим. Всичко зависи от самия пазар. Надявам се никой да не иска да купува наши футболисти, за да мога да съхраня този състав, но се съмнявам, че ще се получи точно така. Ще трябва пак да се срещаме с президента, за да говорим”, каза сърбинът.

Когато решаваме дали ще продължим съвместната си работа, ще вземем под внимание всички обстоятелства: плановете за бъдещето, стратегията ни… всичко. Вижте например Аталанта. Този отбор става по-добър с всяка изминала година и в момента е може би единственият италиански състав, който играе с истински европейски манталитет. И ние искаме да сме като тях – да пресираме високо, да си подаваме топката бързо, да преследваме победата”, добави Михайлович.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments