> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антъни Иванов изгърмя за 2 г. заради допинг провинения


0
0
268

Един от най-изявените ни спортни таланти – плувецът Антъни Иванов, е със спрени състезателни права за две години. Наказанието е наложено от Световната антидопингова агенция (WADA), като е влязло в сила от 10 октомври. Причината за санкцията е нарушение на правилото за местонахождение, което е осуетило три негови извънсъстезателни допинг теста през тази година. Два от случаите са били в САЩ, където Иванов учи и тренира, а третият пропуснат тест е бил на родна земя.

Още през месец май неговите права бяха временно спрени, а плувецът поиска ускорено изслушване по случая, след което забраната му бе вдигната до окончателното решение на WADA по казуса.
Наказанието със сигурност означава, че родният плувец няма как да бъде част от Олимпиадата в Париж, която ще се състои през лятото на 2024-а.
Наскоро с дълъг пост в социалните мрежи самият Антъни Иванов разкритикува методите за извънсистезателни тестове, които според него пречат на личния живот на спортистите. Той също така загатна, че това може и да го откаже от спорта.

Снимка: БОК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx